Qando sponsort Zycus Horizon Europe 2018

mei 16, 2018

Zycus Horizon, het welbekende evenement bij inkoopprofessionals in de Verenigde Staten, komt dit jaar voor het eerst naar Europa. Het is een bewezen succesvol recept van meerdere dagen netwerken, inspirerende klantcases, paneldiscussies, break-out sessies en technologie-updates door o.a. Gartner, Forrester in een sfeervolle omgeving.

Hotel Carlo IV in Praag is gekozen als ontmoetingsplek voor bestaande Zycus-klanten in Europa en nieuwe relaties. Het vijfsterrenhotel biedt de ideale locatie voor het evenement, overnachtingen, ontspannen en netwerken.

venue-main

Het evenement

Het thema van Zycus Horizon Europe 2018 is: Procurement Strategy in the Digital Age. Het driedaags congres, van 10 -12 juni, heeft een veelbelovende agenda voor het delen en opdoen van inzichten uit best practices, tips & trucs en klantcases - gefaciliteerd door ervaringsdeskundigen, ontwikkelaars en de top van inkoopprofessionals in Europa.

Download hier de agenda van het evenement.

Qando is uiteraard aanwezig met een eigen stand en we zouden het erg waarderen als je even langs komt. We hebben een kleine verrassing voor je.

158

Dit is je kans!

Wij bieden je een substantiële korting op je toegangsbewijs als je er voor kiest om in juni af te reizen naar Praag. Als Gold Sponsor mogen wij een een beperkt aantal kortingscodes uitdelen aan onze relaties en dat doen wij graag! Vraag onze promo code en ontvang een korting van € 600 op de Full Conference Pass. Dus € 99 ipv € 699!

Een Conference Pass is inclusief 2 overnachtingen en alle maaltijden en drinken gedurende het evenement. Ook inclusief is de shuttle service van/naar het vliegveld.

Partner sinds 2012

Als vertrouwd partner van Zycus, werken we bij de Europese klanten aan succesvolle implementaties van de Zycus-suite en een hoge adoptie door de gebruikers. Onze gecertificeerde consultants bieden ondersteuning op locatie (Engels, Nederlands).

Wij vervullen graag een pro-actieve rol bij :

 • Procurement Technology workshops
 • Implementatie workshops
 • Hands-on implementatie werkzaamheden, denk aan:
  • Functioneel inrichten van het systeem
  • Opzetten van Master Data management
  • Opzetten van workflows en approval flows
  • Opstellen RfX en contract templates
  • Inrichten van P2P-systeem
  • Supplier Onboarding
 • Optimalisatie van inkoopprocessen
 • Setup en training voor rapportages, dashboards en KPI-monitoring
 • Op maat gemaakte training voor elke module
DSC_0165

Break-out sessie

Sinds 2012 zijn wij elk jaar als sponsor aanwezig geweest bij Zycus Horizon in de Verenigde Staten; zie ook onze terugblik op Horizon 2017. We zijn dan ook trots dat we door onze Zycus-collega's gevraagd zijn om een break-out sessie te verzorgen bij dit eerste Europese evenement.

Het thema van onze sessie 'Don’t Just buy and implement Procurement Software. Get it Adopted' is een perfecte match met onze specialisatie als inkoopadviesbureau: een betere inzet van inkoopsoftware, ongeacht welke leverancier. In de sessie belichten wij de fases strategie, selectie, implementatie en optimalisatie van inkoopsoftware met voorbeelden vanuit de praktijk.

Meld je nu aan!

Maak gebruik van onze promo code en kom voor €99 naar dit unieke driedaagse event.

 Aanmelden 

Lucel Mulder

Geschreven door Lucel Mulder

Qando | Business Development Manager