Ons verhaal

Qando is een ambitieus en groeiend inkoopadviesbureau; wij helpen organisaties om beter te presteren en te excelleren in haar inkoopfunctie. Wij concentreren ons hierbij de digitalisering van de inkoopafdeling door middel van inkoopsoftware en nieuwe technologie zoals AI en RPA. Wij zijn de Benelux implementatie-partner van Zycus, een leider in het Gartner Magic Quadrant voor inkoopsoftware.

Passie voor het inkoopvak is de kern van ons bestaan. Onze naam staat voor ‘Quality’ (Q) and Originality (O), waarbij de praktische invulling in de praktijk centraal staat (“Can do” mentaliteit).

Van idee tot en met detail-implementatie, leveren we tastbare en blijvende resultaten. Dit doen we met een schat aan ervaring binnen diverse bedrijfstakken en sectoren, zoals financiële dienstverlening, chemische- en maakindustrie, overheid, gezondheidszorg, energie- en nutssector.

Onze consultants zijn toptalenten op het gebied van zowel vakkennis als persoonlijke vaardigheden en drive. Zij combineren objectiviteit met betrokkenheid en resultaatgerichtheid met een nauwe samenwerking met de klant. 

Qando vindt het belangrijk dat kennis en ervaring wordt gedeeld. Daarom delen onze consultants hun vakinhoudelijke kennis en ervaring graag met collega’s en opdrachtgevers, o.a. door de publicatie van blogs en boeken & artikelen. 

Een aantal collega's aan het woord

Achraf Talhaoui - Managing Partner Qando

Achraf Talhaoui

Managing Partner

Meer over Achraf
Mark van Lieverloo - Managing Partner Qando

Mark van Lieverloo

Managing Partner

Meer over Mark
Sjors

Sjors Peters

Consultant

Meer over Sjors
Jorg Deibel

Jorg Deibel

Consultant

Meer over Jorg
Qando - Rietje Slaats

Rietje Slaats

Financiële administratie

Meer over Rietje

Onze ZZP'ers

Robert Jan Meeks

Robert-Jan Meeks

Robert-Jan werkte in opdracht van Qando bij onze klant Isala Klinieken in Zwolle. Hij was daar interim projectmanager P2P en verantwoordelijk voor de implementatie van een nieuw P2P-systeem en gerelateerde processen.

Arjan Schreurs

Arjan Schreurs 

Arjan werkt in opdracht van Qando bij onze klant NS in Utrecht. Hij is daar interim strategisch aanbestedingsadviseur bij het programma ERTMS.

Ook aansluiten bij ons ZZP-netwerk?

Bent u een ZZP'er en zou u graag in ons netwerk willen opgenomen worden? We willen u graag ontmoeten om de mogelijkheden te bespreken.

Ik wil graag kennismaken
Een greep uit onze klanten

DSM

NS

Isala

Belastingdienst

ProRail

CRH

Kuehne+Nagel

Sitech

NedTrain