Selectie van inkoopsoftware

De complexiteit van inkoopsoftware is groot en het aantal parameters op basis waarvan u een of meerdere ICT oplossing-(en) kunt selecteren ter ondersteuning van de inkoopfunctie ook. Er bestaan geen vergelijkingssites voor inkoopsoftware die rekening houden met al die parameters. 

Qando kan uw organisatie helpen met het selecteren van de juiste inkoopsoftware, passend bij de behoeften en uitdagingen van uw organisatie.

Klantcase

money-2724248_1920

Selectie Source to Pay-platform voor een van de grootste verzekeraars van Nederland

De doelstelling van de opdrachtgever was om in zo kort mogelijke tijd een gefundeerde beslissing te nemen ten aanzien van inkoopsoftware. Hierbij moest een afweging worden gemaakt tussen het selecteren en implementeren van een nieuwe end-to-end oplossing of het integreren van delen van nieuwe inkoopsoftware in de bestaande architectuur. Vervolgens moest er een leverancierselectie plaatsvinden.

Qando heeft dit proces gedurende drie maanden ondersteund door het inbrengen van haar expertise op het gebied van inkooptechnologie, de beschikbare functionaliteiten van inkoopsoftware, de leveranciersmarkt en selectieprocessen (RfX).

Downloaden

Voor verschillende klanten hebben we een marktanalyse voor inkoopsoftware uitgevoerd. Vervolgens hebben we een op maat gemaakt Eisen & Wensen-document gemaakt, net als het RFP-document. Van behoeftebepaling tot en met het selecteren en contracteren van de leverancier, we helpen bij elke stap in dit selectieproces.

Achraf Talhaoui inkoopsoftware.jpg

Achraf Talhaoui

Managing Partner | Qando

Een greep uit onze klanten

DSM

NS

Isala

Belastingdienst

ProRail

CRH

Kuehne+Nagel

Sitech

NedTrain