Inkoopsoftware strategie

Big data, Machine Learning, Smart Manufacturing en Artificial Intelligence. Het komt allemaal op ons af als we de kranten, blogs en vakbladen mogen geloven. We zien het ook al in de praktijk om ons heen gebeuren.

Om ook de inkoopfunctie toekomstbestendig te maken en klaar te zijn voor de digitale transformatie van inkoop is een actuele inkoopsoftware strategie essentieel.

Best-of-breed of een geïntegreerde software suite? Purchase-to-pay of een Source-to-pay systeem? Eerst een spendanalyse-tool implementeren of eerst contractmanagement?

We geven antwoord op dit soort vragen en brengen het huidige inkoopsoftware landschap in kaart: welke inkooptools zijn er, welke tools worden gebruikt en wat zijn de resultaten. Vervolgens matchen we het resultaat met de inkoopambitie, de inkoopstrategie, de inkoopprocessen maar ook met de informatiebehoefte vanuit 'de interne klant' en de informatiebehoeft van de directie.

Het resultaat is een door de organisatie gedragen inkoopsoftware strategie document.  

Qando consultants
Wij zijn er klaar voor om u te gaan helpen met de inkoopsoftware strategie van uw organisatie.
Meer informatie

De inzet van nieuwe inkoopsoftware is voor mij vooral een veranderingsproces. Ik wil dan ook weten wat dit mij oplevert, zowel in euro's als de impact op mijn mensen.

Ruud Olthoff

Ruud Olthoff

Voormalig CPO Rabobank

Een greep uit onze klanten

DSM

NS

Isala

Belastingdienst

ProRail

CRH

Kuehne+Nagel

Sitech

NedTrain