Onze consultants hebben een brede ervaring met diverse inkoopsystemen die in de markt worden aangeboden. We hebben inmiddels bij tientallen verschillende organisaties gewerkt met diverse systemen en hebben we procurement software selecties, implementaties en optimalisaties uitgevoerd voor zowel best-of-breed puntoplosingen als complete suite oplossingen.

 

Zycus-Logo

Zycus Sinds 2012 is Qando officieel implementatiepartner van Zycus Source-to-Pay Suite. Onze consultants zijn stuk voor stuk gecertificeerd voor het verzorgen van demonstraties en voor de begeleiding van implementaties. Wij hebben veel kennis over de Source-to-Pay suite, de mogelijkheden van Merlin AI en kunnen helpen bij implementatie alsmede optimalisatie en training van gebruikers.

 

Huisstijl AFAS Software - AFAS Software

AFAS Binnen Nederland maken veel (zorg-)organisaties gebruik van de software van AFAS voor hun bedrijfsprocessen. Onze consultants hebben ervaring met het werken met AFAS ordermanagement binnen inkoopafdelingen. Daarnaast hebben we met Qando ook een aantal (verbeter-)projecten uitgevoerd binnen organisaties die AFAS verder willen optimaliseren. 

PrivacyPerfect Integraties

SAP Ariba Bij een aantal opdrachtgevers hebben wij geholpen met de implementatie en of optimalisatie van SAP Ariba P2P, Sourcing en CM. Daarnaast hebben wij ook ervaring met het opzetten en/of voltrekken van de onboarding van leveranciers op het Ariba Supplier Network.

 

ProQuro | Grip op inkoopprocessen | Exact

ProQuro ProQuro, inmiddels onderdeel van Exact bedrijfssoftware, werd gebruikt bij een van onze klanten. Hier hebben wij geholpen bij het optimaliseren na implementatie, alsmede het trainen van de gebruikers binnen de organisatie. 

 

SAP SRM Review: Pricing, Pros, Cons & Features | CompareCamp.com

SAP SRM

Qando heeft ook ervaring met SAP SRM. De meest recente opdrachten gingen met name om het feit dat SAP SRM technisch end of life gaat en het vraagstuk, wat doen we hierna? 1-op-1 vervangen voor een best-of-breed P2P systeem, overgaan naar SAP S4Hana bijvoorbeeld? Het opstellen van een gedragen verwerkingsstrategie, een check op compliance met EU-aanbestedingsregels en het opstellen van een businesscase en requirements zijn voorbeelden van zaken die we voor opdrachtgevers hebben opgeleverd.

 

Press kit - Mercell

Negometrix 

Bij meerdere opdrachtgevers hebben we gewerkt met Negometrix voor het opstellen en publiceren van aanbestedingen. Voorbeelden van zaken waar wij u bij kunnen helpen: opstellen van bruikbare templates per inkoopcategorie, opzetten van de juiste contractmanagement data strategie

 

Toegevoegde waarde Qando

Omdat onze consultants al jaren werken met diverse systemen bij klanten, hebben wij inmiddels de kennis opgebouwd van een groot aantal aanbieders in de markt. Hierdoor kennen we de functionaliteiten van de verschillende systemen, dit stelt ons in staat om met een bredere blik naar de oplossing en de processen te kijken. 

Hierdoor kunnen wij helpen bij zowel de implementatie/optimalisatie van een gekozen oplossing, maar ook met het komen tot een strategie en de selectie van nieuwe software.

Haal meer rendement uit inkoopsoftware!

Q Procurement Tech

Kenmerkend voor de software is het grote gebruiksgemak en de state-of-the art technologie die in diverse patenten is vastgelegd.

Vraag demo aan
Een greep uit onze klanten

DSM

NS

Isala

Belastingdienst

ProRail

CRH

Kuehne+Nagel

Sitech

NedTrain