Contact

YPP - Masterclass Blockchain

In samenwerking met Young Procurement Professionals (YPP) organiseren wij in het eerste kwartaal van 2019 een masterclass "Blockchain voor jonge inkoopprofessionals". Hierbij gaan we in op de impact van Blockchain-technologie op inkoopprocessen en de rol van inkoopprofessionals.

Meer informatie volgt spoedig

Zycus Horizon Europe 2018

Als Gold sponsor van het eerste Zycus-evenement in Europa, in Praag, heeft Qando een actieve bijdrage mogen leveren aan het succes van dit driedaagse congres. In onze eigen break-out sessie "Don't just buy and implement procurement software. Get it adopted" hebben we gesproken over het belang én impact van een goede adoptie.

De vijf belangrijkste inzichten lees je onze blog. 

We hebben een video gemaakt met een terugblik.

 

InCompany sessie "Blockchain voor inkoop" bij de NS

Op 7 juni 2018 hebben we het inkoopteam van de Nederlandse Spoorwegen mogen inspireren met onze presentatie “Blockchain voor inkoop”. De 35 inkoopprofessionals kregen na afloop ook onze reader mee.

Een korte terugblik is hier te zien.

 

Lunchsessie "Blockchain voor inkoop"

Als vervolg op het succesvolle Qando Food4Thought-diner van 15 maart 2018, hebben wij op 6 april 2018 in een besloten sessie bij ons op kantoor in Vught verteld wat Blockchain is en welke kansen en impact Blockchain heeft in de wereld van vandaag. Hierbij hebben we concrete voorbeelden gepresenteerd voor de toepassing van Blockchain binnen het werkveld van inkoop. 

Qando Food4Thought 2018

Wij hebben tijdens Qando Food4Thought op 15 maart 2018 succesvol Blockchain op een begrijpelijke manier uitgelegd aan inkoopprofessionals en een concrete vertaling gedaan naar het dagelijkse inkoopvak met behulp van use cases. Ook hebben de deelnemers een reader meegekregen.

Onze terugblik in een video.

Vraag de reader "Blockchain voor inkoop" aan.

Nationale Contractmanagement Conferentie 2018

Op 6 februari 2018 was de Nationale Contractmanagement Conferentie in Houten, georganiseerd door CM Partners. Qando was als sponsor aanwezig met een eigen stand.  

Een korte terugblik vind je hier.

Zycus Horizon US 2017

Ook dit jaar was Qando trotse sponsor van het grootste jaarlijkse evenement van onze software-partner Zycus in de Verenigde Staten. Van over de hele wereld kwamen (potientiële) klanten, analisten, experts en partners af op dit driedaags inkoopcongres in het The Roosevelt Waldorf Astoria Hotel in New Orleans. Een mooi gezelschap van ongeveer 200 mensen. Het thema: Beyond savings, beyond value.

Onze terugblik - deel 1

Onze terugblik - deel 2

NEVI Inkoopdag

Op donderdag 22 juni 2017 heeft Qando een deelsessie verzorgd en als sponsor deelgenomen aan de jaarlijkse NEVI Inkoopdag met als thema ‘Digitale transformatie van inkoop’. In het NBC Congrescentrum in Nieuwegein hebben we samen met Zycus een stand bemand en in de middag een inspirerende deelsessie gegeven aan een volle zaal.

Meer lezen

NEVI Contractmanagementdag

Op 16 maart 2017 heeft Qando als sponsor deelgenomen aan de jaarlijkse NEVI Contractmanagementdag. Deze stond in het teken van 'Relaties die werken!'. Is uw organisatie klaar om het maximale resultaat uit contractmanagement te halen?

Een greep uit onze klanten

DSM

NS

Isala

Belastingdienst

ProRail

CRH

Kuehne+Nagel

Sitech

NedTrain