Zycus - Inkoopsuite

Qando is de officiële implementatiepartner in Europa. 

Zycus Suite

Zycus is al 10+ jaar 's werelds meest vertrouwde leider op het gebied van spend analyse software en heeft 200+ implementaties verricht bij de Global Top-1000 bedrijven. 

Best practices zijn ingebed in functionaliteiten in de software en zorgen ervoor dat inkoopteams over krachtige tooling beschikken.

Het maakt niet uit welke inkoopvolwassenheid uw afdeling heeft. Met deze software zult u continu in staat zijn om de prestaties van inkoop en uw bedrijf te verbeteren.

Kenmerkend voor de software is het grote gebruiksgemak en de state-of-the art technologie die in diverse patenten is vastgelegd.

Spend analyse

Modules: iAnalyze, iCost

In deze module maakt u gebruik van het krachtige Autoclass-algoritme. Uw spend wordt automatisch geclassificeerd, zodat u aan de slag kan met slimme analyses. Op basis van best practices uit de markt zijn er savings tactieken beschikbaar om inzicht te krijgen relevante kansen voor kostenbesparingen (o.a. supplier rationalization en contract compliance).

Vraag demo aan
 

eSourcing

Module: iSource

De module iSource helpt u met het opzetten van diverse sourcing events, zoals RfIs, RfPs, RfQs en eAuctions; bij uitstek is deze module schaalbaar voor zowel eenvoudige als complexe inkoopcategoriën.

Vraag demo aan

Contract management

Module: iContract

De module geeft u toegang tot een intelligente contractendatabase met handige zoekfuncties, rapportages en alerts. Uiteraard kunt u ook uw contractcreatie vorm slim vormgeven en is elke fase overzichtelijk te managen. Interne belanghebbenden (o.a. juridische afdeling en approvers) kunnen direct meewerken in het contractcreatieproces; leveranciers schrijven mee middels een eigen login in het supplier portal. 

Vraag demo aan
 

Supplier Management

Modules: iSupplier, iPerform

De module iSupplier helpt u met on-boarding en management van supplier informatie. De module iPerform helpt u met een 360-graden supplier performance meting. 

Vraag demo aan

Procure-to-Pay

Module: eProcurement, eInvoicing

De module eProcurement helpt u met catalogus management en de module eInvoicing helpt u met het genereren van POs en facturatie met three-way match principe. 

Vraag demo aan

Financial Savings Management 

Modules: iSave

De module iSave helpt u met kostenbesparingsprojecten. U slaat hiermee een brug tussen inkoop en de financiële afdeling.

Vraag demo aan
Een greep uit onze klanten

DSM

NS

Isala

Belastingdienst

ProRail

CRH

Kuehne+Nagel

Sitech

NedTrain