Senior Procurementconsultant 

Wij geloven dat inkoop en het slim inzetten van technologie om het inkoopproces te ondersteunen een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het succes van onze klanten. Hierin helpen wij met name grote Nederlandse organisaties en multinationals (zie klanten). We ondersteunen deze organisaties bij het oplossen van complexe inkoopvraagstukken en het optimaliseren van het inkoopproces, met behulp van slimme inkooptechnologie. Daarnaast zijn we de Europese implementatiepartner van Zycus, een wereldspeler op het gebied van inkoopsoftware.

Vanwege ons huidige succes zijn we op zoek naar een ervaren en ambitieuze Senior Procurementconsultant met meer dan 8 jaar relevante werkervaring die onze klanten gaat helpen met het verbeteren van hun prestaties op het gebied van de inzet van inkooptechnologie.

De vacature

Als Senior Procurementconsultant voer je volledig zelfstandig of in teamverband opdrachten uit bij onze opdrachtgevers op het gebied van inkooptechnologie (strategie, selectie, implementatie, optimalisatie). 

Afhankelijk van de afstand en de grootte van het project werk je op kantoor (Vught), thuis of op locatie bij de klant. Waar nodig, werk je tijdelijk mee aan projecten bij de klant om te zorgen voor een goede adoptie van het inkoopproject of inkoopsoftware.

Wij zoeken ondernemende professionals met een academisch werk- en denkniveau die het verschil willen maken en denken in kansen en mogelijkheden. Consultants die het maximale uit zichzelf en uit de omgeving halen. Kortom, jij zorgt ervoor dat het inkoopproject of de software implementatie een succes wordt én pakt een leidende rol voor het uitbouwen van de propositie van Qando. 

 

Wat verwachten we van jou?

Je bent een expert in je vak en blijft jezelf ontwikkelen. Je ziet kansen en zet deze kansen samen met je collega’s om in klinkende resultaten. Je publiceert namens Qando in vakbladen, geeft gastcolleges en je hebt een actieve rol bij onze evenementen voor het delen van kennis en ervaring. Je hebt een natuurlijke rol als coach naar de rest van je collega's. Je herkent je in het volgende:

 • Teamplayer;
 • Pro-actief;
 • Doorzetter;
 • Coachende houding naar junior/medior consultants;
 • Managementvaardigheden;
 • Goed ontwikkelde sociale vaardigheden, in staat te communiceren op alle niveaus;
 • Je beschikt over een gezond commercieel gevoel en bent in staat dit om te zetten in opdrachten en duurzame klantrelaties.

 

Wat bieden wij jou?
Qando biedt jou uitdagende opdrachten bij verschillende grote organisaties in Nederland, vaak met een internationale component (o.a. België, Duitsland en UK) én invloed op de waardepropositie en de ontwikkeling van ons adviesbureau. Hierbij werk je samen met gemotiveerde en talentvolle collega’s, met veel autonomie en verantwoordelijkheden bij het uitvoeren van je opdracht. Je kan zelf je agenda vormgeven, uiteraard wel in afstemming met je collega's en de klant.

Daarbuiten krijg je de ruimte om je eigen persoonlijke ontwikkeling in te richten, waar nodig kan je sparren met de managing partners. Uiteraard bieden we een uitstekende set aan arbeidsvoorwaarden (op basis van 40 uur, parttime mogelijk):

 • Marktconform salaris;
 • 30 vakantiedagen;
 • Persoonlijk opleidingsplan mét opleidingsbudget;
 • Auto van de zaak;
 • MacBook Air;
 • iPhone;
 • Bonusregeling.
Binnen Qando heerst een informele sfeer. De lijnen zijn erg kort, waardoor zaken snel kunnen worden gerealiseerd. Daarnaast krijg je de mogelijkheid mee te denken en te werken aan de vormgeving van de toekomst van Qando, bijvoorbeeld op het gebied van onderzoek, marketing en sales.

 

Interesse?

Solliciteer direct door op Solliciteer Nu! te klikken. 

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt zeker niet op prijs gesteld.

Solliciteer nu!
Een greep uit onze klanten

DSM

NS

Isala

Belastingdienst

ProRail

CRH

Kuehne+Nagel

Sitech

NedTrain