<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=743600532478505&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Medior Procurementconsultant 

Wij geloven dat inkoop en het slim inzetten van technologie om het inkoopproces te ondersteunen een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het succes van onze klanten. Hierin helpen wij met name grote Nederlandse organisaties en multinationals (zie klanten).We ondersteunen deze organisaties bij het oplossen van complexe inkoopvraagstukken en het optimaliseren van het inkoopproces, met behulp van slimme inkooptechnologie. Daarnaast zijn we de Europese implementatiepartner van Zycus, een wereldspeler op het gebied van inkoopsoftware.

Vanwege ons huidige succes zijn we op zoek naar een ambitieuze Medior Procurementconsultant met 3 - 8 jaar relevante werkervaring die onze klanten gaat helpen met het verbeteren van hun prestaties op het gebied van de inzet van inkooptechnologie.

 

De vacature

Als Medior Procurementconsultant word je ingezet als projectleider op verbetertrajecten voor de inzet van inkooptechnologie (strategie, selectie, implementatie, optimalisatie). Je werkt zelfstandig binnen het (internationale) team van de klant. Daarnaast help je bij het binnenhalen van nieuwe deals op huidige projecten of bij nieuwe klanten. Ook begeleid je onze junior consultants bij het behalen van hun carrièredoelen.

Afhankelijk van de afstand en de grootte van het project werk je op kantoor (Vught), thuis of op locatie bij de klant. Je werkt tijdelijk mee aan projecten bij de klant om te zorgen voor een goede adoptie van het inkoopproject of inkooptechnologie.

Wij zoeken ondernemende professionals met een academisch werk- en denkniveau die het verschil willen maken en denken in kansen en mogelijkheden. Consultants die het maximale uit zichzelf en uit de omgeving halen. Kortom, jij zorgt ervoor dat het inkoopproject of de software implementatie een succes wordt! 

 

Wat verwachten we van jou?
Je hebt je bewezen als consultant en hebt ervaring als projectleider, bij voorkeur op het gebied van (inkoop)software implementaties. Als projectleider ben je in staat een project tot een succesvol einde te brengen. Je toont initiatief, kunt prioriteren en durft verantwoordelijkheden te nemen. Daarnaast vind je het leuk om mee te bouwen aan een klein inkoop adviesbureau met grote ambities. Je herkent je in de volgende kenmerken:

 • Teamplayer;
 • Pro-actief;
 • Doorzetter;
 • Coachende houding naar junior consultants;
 • Goed ontwikkelde sociale vaardigheden en in staat te communiceren op alle niveaus;
 • Je beschikt over een commercieel gevoel en bent in staat dit om te zetten in opdrachten en duurzame klantrelaties.
 • Afgeronde WO (Master-) opleiding

 

Wat bieden wij jou?
Qando biedt jou een steile leercurve, uitdagende opdrachten bij verschillende grote organisaties in Nederland, vaak met een internationale component (o.a. België, Duitsland, UK). Hierbij werk je samen met gemotiveerde en talentvolle collega’s, met veel autonomie en verantwoordelijkheden bij het uitvoeren van je opdracht. Je kan zelf je agenda vormgeven, uiteraard wel in afstemming met je collega's en de klant.

Daarbuiten krijg je de ruimte om je eigen persoonlijke ontwikkeling vorm te geven, waar nodig word je hierin natuurlijk begeleid door een senior consultant/managing partner. Uiteraard bieden we een uitstekende set aan arbeidsvoorwaarden (op basis van 40 uur, parttime mogelijk):

 • Marktconform salaris;
 • 30 vakantiedagen;
 • Persoonlijk opleidingsplan mét opleidingsbudget;
 • Auto van de zaak;
 • MacBook Air;
 • iPhone;
 • Bonusregeling.
Binnen Qando heerst een informele sfeer. De lijnen zijn erg kort, waardoor zaken snel kunnen worden gerealiseerd. Daarnaast krijg je de mogelijkheid mee te denken en te werken aan de vormgeving van de toekomst van Qando, bijvoorbeeld op het gebied van marketing, sales en onderzoek.

 

Interesse?

Solliciteer direct door op Solliciteer Nu! te klikken. 

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt zeker niet op prijs gesteld.

Solliciteer nu!
Een greep uit onze klanten

DSM

NS

Isala

Belastingdienst

ProRail

CRH

Kuehne+Nagel

Sitech

NedTrain