Junior Procurementconsultant 

Wij geloven dat inkoop en het slim inzetten van technologie om het inkoopproces te ondersteunen een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het succes van onze klanten. Hierin helpen wij met name grote Nederlandse organisaties en multinationals (zie klanten). We ondersteunen deze organisaties bij het oplossen van complexe inkoopvraagstukken en het optimaliseren van het inkoopproces, met behulp van slimme inkooptechnologie. Daarnaast zijn we de Europese implementatiepartner van Zycus, een wereldspeler op het gebied van inkoopsoftware.

Vanwege ons huidige succes zijn we op zoek naar een ambitieuze Junior Procurementconsultant met 0 – 3 jaar relevante werkervaring die onze klanten gaat helpen met het verbeteren van hun prestaties op het gebied van de inzet van inkooptechnologie. 

 
Wat is inkoopsoftware?
Inkoopsoftware is tooling die een organisatie gebruikt voor o.a. het uitvoeren van spend analyses, managen van offerteaanvragen en aanbestedingen, helder contractmanagement, krachtig leveranciersmanagement en een soepel Purchase-to-Pay-proces. Daarnaast wordt er steeds meer gebruik gemaakt van toepassingen zoals Artificial Intelligence binnen het inkoopproces.
  

De vacature

Als Junior Procurementconsultant word je bijvoorbeeld ingezet voor het analyseren van inkoopprocessen- en data bij de klant, en het onderzoeken welke inkooptechnieken of inkoopsoftware je kan inzetten om de processen te verbeteren en efficiënter te maken. Vervolgens maak je in afstemming met een medior/senior consultant verbeterplannen en implementeer je de oplossing in de omgeving van de klant. Afhankelijk van de afstand en de grootte van het project werk je afwisselend op kantoor (Vught) of op locatie bij de klant. Ook werk je tijdelijk mee aan projecten bij de klant om te zorgen voor een goede adoptie van het inkoopproject of inkoopsoftware.

Wij zoeken ondernemende professionals met een academisch werk- en denkniveau die het verschil willen maken en denken in kansen en mogelijkheden. Consultants die het maximale uit zichzelf en uit de omgeving halen. Kortom, jij zorgt ervoor dat het inkoopproject of de software implementatie een succes wordt! 

 

Wat verwachten we van jou?

Je vindt het belangrijk om jezelf te ontwikkelen en je wilt hierin investeren door middel van opleidingen en hard werken. Je hebt een actieve belangstelling voor de mix van inkooptechnologie en consultancy. Je ben leergierig en je vindt het leuk om telkens bij een andere organisatie in de keuken te kijken. Je toont initiatief, kunt prioriteren en durft verantwoordelijkheden te nemen. Daarnaast vind je het leuk om mee te bouwen aan een klein inkoopadviesbureau met grote ambities. 

Jij hebt:

  • Een afgeronde WO (master) opleiding;
  • Affiniteit met inkoop & technologie.

Wat bieden wij jou?

Qando biedt jou uitdagende opdrachten bij verschillende grote organisaties in Nederland, regelmatig ook met een internationale component (o.a. België, Duitsland, UK). Hierbij werk je samen met gemotiveerde en talentvolle collega’s, met veel autonomie en verantwoordelijkheden bij het uitvoeren van je opdrachten. De leercurve is heel steil. Daarbuiten krijg je de ruimte om je eigen persoonlijke ontwikkeling vorm te geven, waar nodig word je hierin natuurlijk begeleid door een medior/senior consultant. Uiteraard bieden we een uitstekende set aan arbeidsvoorwaarden (op basis van 40 uur, parttime mogelijk):

  • Marktconform salaris;
  • 30 vakantiedagen;
  • Persoonlijk opleidingsplan mét opleidingsbudget;
  • Auto van de zaak;
  • MacBook Air;
  • iPhone;
  • Bonusregeling.

Binnen Qando heerst een informele sfeer. De lijnen zijn erg kort, waardoor zaken snel kunnen worden gerealiseerd. Daarnaast krijg je de mogelijkheid mee te denken en te werken aan de vormgeving van de toekomst van Qando, bijvoorbeeld op het gebied van marketing, sales en onderzoek.

 

Interesse? 

Solliciteer direct door op Solliciteer Nu! te klikken. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt zeker niet op prijs gesteld.

Solliciteer nu!
Een greep uit onze klanten

DSM

NS

Isala

Belastingdienst

ProRail

CRH

Kuehne+Nagel

Sitech

NedTrain