Sjors Peters

Mijn naam is Sjors Peters (1996) en sinds januari 2022 ben ik als consultant werkzaam bij Qando. Aan de Radboud Universiteit van Nijmegen heb ik zowel mijn BSc in Bedrijfskunde als mijn MSc in Marketing behaald. Direct na mijn afstuderen ben ik terechtgekomen bij Qando.

In mijn rol als digital procurement consultant voor Qando ben ik met name betrokken geweest bij het optimaliseren van Purchase-to-Pay systemen. Hierbij ligt mijn interesse vooral in het identificeren van de verschillende inkoopkanalen en het overeenkomstig inrichten van de digitale inkoopprocessen. In een meer ondersteunende rol ben ik ook betrokken bij het in kaart brengen van de as-is en to-be inkoopprocessen van een klant ten behoeve van het op de markt brengen van een aanbesteding voor nieuwe Source-to-Pay software.

Wat mij met name aanspreekt aan het inkoopvak is de digitalisering, de innovatie en de kansen die dit met zich meebrengt welke vaak nog over het hoofd gezien en ondergewaardeerd worden. Het is een sterk van belang groeiende functie binnen organisaties, en ik ziet het dan ook als een uitdaging om met mijn kennis en kwaliteiten de klant van de best passende en meest toekomstbestendige inkooptechnologie te voorzien. Ik kijk er dan ook naar uit om mij de komende jaren door te blijven ontwikkelen op dit gebied en mijzelf uit te blijven dagen.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met familie, vrienden en mijn vriendin. Sport is een rode draad in mijn leven. Ik heb bijna mijn hele leven gebasketbald, een aantal jaar gevoetbald en sinds 2 jaar ga ik graag naar de sportschool. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik een enorme drive en motivatie heb om zowel als team samen te werken als mijzelf en anderen te pushen. Daarnaast ben ik groot fan van alles wat voetbal en Formule 1 betreft.

Connect

[fa icon="linkedin"]
Sjors
Een greep uit onze klanten

DSM

NS

Isala

Belastingdienst

ProRail

CRH

Kuehne+Nagel

Sitech

NedTrain