Contact

Een quick scan geeft u meer inzicht

Spend analyse

Wij brengen uw spend in kaart en geven een op maat gemaakt overzicht van vervolgstappen die relevant zijn om te zetten, denk aan verbeteringen van interne processen en het realiseren van kostenbesparingen. 

Wat heeft u in huis-analyse

Eén helder overzicht van alles wat u nu in huis heeft qua mensen, middelen en inkoopsoftware om vanuit daar een goede afweging te maken voor nieuwe stappen, bijvoorbeeld de aanschaf van nieuwe inkoopsoftware.

Contractmanagement

Wij brengen voor u in kaart hoe het gesteld is met het contractmanagement van uw bedrijf. De analyse gaat o.a. in op het koppelen van uitgaven aan contracten, mogelijke verbeteringen in contractcondities en het nakomen van afspraken door leveranciers.

Landschap inkoopsoftware & roadmap

In de huidige markt is een veelvoud van inkoopsoftware beschikbaar waar u uw inkoopprocessen mee kan managen. Wij geven u een shortlist van de voor u relevante inkoopsoftware, de bijbehorende publieke roadmap en geven op maat gemaakte aanbevelingen.

Spend analyse

Tijdslijn: 1 maand

We analyseren uw spend met behulp van de gebruikelijke methodes als ABC-analyse en Kraljic-matrix. Ook geven we aanbevelingen voor het realiseren van kostenbesparingen; u krijgt een op maat gemaakt overzicht van vervolgstappen die relevant zijn om te zetten, denk aan verbeteringen van interne processen en kosten besparingen. Een aanvullende detail-analyse is zeker mogelijk. 

 

Aanvragen
qando spend analyse
Wat heeft u in huis - analyse

"Wat heeft u in huis"-analyse

Tijdslijn: 1 maand

Een compleet overzicht van de mensen betrokken bij inkoop, de software die u gebruikt (of in elk geval een licentie voor hebt) en alle andere middelen die u direct of indirect ter beschikking hebt. Dit alles in een overzichtelijk rapport zodat u een juiste verdeling kan doen tussen capaciteit, taken en verantwoordelijkheden.

Aanvragen

Contractmanagement

Tijdslijn: 1 maand 

Wij brengen voor u in kaart hoe het gesteld is met het contractmanagement van uw organisatie. Welke uitgaven kunnen gekoppeld worden met welk contract, dus voor welke uitgaven is er nog geen contract? Hoe is het gesteld met het nakomen van de afspraken die in de contracten zijn opgenomen? We leveren u een overzichtelijk rapport met aanbevelingen voor deelgebieden en/of contracten waarvoor verbeteringen doorgevoerd kunnen worden.

Aanvragen
contract management
landschap inkoopsoftware & roadmap

Landschap inkoopsoftware & roadmap

Tijdslijn: 1 maand

In de huidige markt is een veelvoud van inkoopsoftware beschikbaar waar u uw inkoopprocessen mee kan managen. Hoe maakt u echter een keuze uit relevante inkoopsoftware? Welke modules heeft u nodig? Kunt u nog jaren verder met uw huidige inkoopsoftware? Wij geven u een shortlist van de voor u relevante inkoopsoftware, de bijbehorende publieke roadmap en geven op maat gemaakte aanbevelingen.

Aanvragen
Een greep uit onze klanten

DSM

NS

Isala

Belastingdienst

ProRail

CRH

Kuehne+Nagel

Sitech

NedTrain