Mark van Lieverloo

Mijn naam is Mark van Lieverloo (1977) en ik ben Managing Partner bij Qando, samen met Achraf Talhaoui heb ik in 2010 Qando opgericht. Ik woon in Nijmegen samen met Willemijn (1981) en onze zonen Olivier (2016) en Florian (2018).

Ik ben inmiddels 10+ jaar werkzaam als inkoopadviseur, gespecialiseerd in (project en IT-) inkoop en logistiek met een achtergrond als bedrijfswetenschapper en werktuigbouwkundige. Ik heb ruime ervaring opgedaan met vraagstukken als spend analyses, CAPEX inkoop, inrichting purchase to pay, kostenbesparingsprogramma’s en inkoop professionalisering bij een groot aantal corporate en middelgrote organisaties in diverse branches, zoals chemie, transport, onderhoud, energiesector, zorg en de semiconductor industrie.

Als professional vind ik het met name belangrijk om te begrijpen wat de business drijft en wat voor haar belangrijk is. Alleen dan ben je in staat om samen met de business en de leverancier die oplossingen te vinden die echt waarde toevoegen. Dit kun je alleen bereiken door echt te luisteren naar de vragen van de business, deze kritisch te onderzoeken en op een professionele manier naar oplossingen te zoeken.

Binnen Qando ben ik verantwoordelijk voor de financiën, IT en HR. Naast het uitbouwen van Qando heb ik nog een sportief doel. Sinds een aantal jaren loop ik hard en in 2016 heb ik de marathon van Rotterdam gelopen, ik zou dat nog een keer willen herhalen en dan een tijd lopen onder de magische grens van 3.00.

Connect

[fa icon="linkedin"]
[fa icon="envelope"]
[fa icon="phone"]
06-24755254
Mark van Lieverloo
Een greep uit onze klanten

DSM

NS

Isala

Belastingdienst

ProRail

CRH

Kuehne+Nagel

Sitech

NedTrain