De laatste ontwikkelingen in Enterprise Communication

Op dinsdag 26 november vindt het exclusieve Enterprise Communication Management Seminar in de Euromast in Rotterdam plaats, georganiseerd door onze partner Tangoe, samen met Sprint en Truphone.

Sluit je aan bij toonaangevende experts van onze partner Tangoe, Sprint en Truphone voor een diepe duik in de nieuwste trends in de branche en casestudies om je organisatie in staat te stellen effectief te communiceren - zowel wereldwijd als lokaal - tot 2020 en verder ... thought leadership door kennisuitwisseling.

De game changers in telecommunicatie

- E-SIM-technologie; wat betekent dit voor u en uw (IoT) bedrijf
- SD-WAN: voldoet de waarde aan de hype? ”Sprint Business, een wereldwijde Tier 1 ISP, zal de werkelijke waarden van het gebruik van SD-WAN            uitsplitsen: Netwerkoptimalisatie, Beveiliging, Agile Netwerken, Verandermanagement en, ja, kosten
- MMS (Managed Mobility Solutions): verlaag uw kosten, verhoog uw productiviteit

Vaak raken we verstrikt in de complexiteit van onze bedrijfsomgevingen, hetzij vanwege de diversiteit van netwerkinfrastructuren aangedreven door wereldwijde doelstellingen of de toepassing van nieuwe communicatietechnologieën ter ondersteuning van lokale bedrijfsbehoeften. Dit seminar is GEEN verkooppraatje. We willen een open dialoog creëren om ons allemaal te helpen effectiever te worden in het implementeren van oplossingen voor vaste, mobiele telefonie en cloudtechnologie.

Het seminar zal interactief zijn, gefaciliteerd door David Savage, eigenaar en strateeg van TEoC -The Experience of Customers. Savage heeft een uitgebreide achtergrond in de wereld van innovatie en gedragsverandering, met meer dan 580 workshops voor zakelijke klanten, inclusief internationale multinationals.

 

Het programma 

13:30 – 13:50     Registration
13:50 – 14:00     Welcome – David Savage, TEoC
14:00 – 14:30     How to Decrease Your Mobile and Cloud Telecom Expenses; Case Study
14:30 – 15:00     Improving Network Performance with Hybrid SD-WAN 
15:00 – 15:15     Break
15:15 – 15:45     eSIM’s Effect on the Telco Ecosystem &Leveraging Apple’s Dual SIM                                                    
15:45 – 16:00     Closing Remarks
16:00 – 17:00     Cocktails and Conversations

 

De locatie

Euromast Rotterdam

Sunset Room

Parkhaven 20

3016 GM Rotterdam

Schermafdruk 2019-11-04 09.39.53

 

Maak kennis met onze ervaringsdeskundigen

Qando Kantoor Vught juni 201712497-089482-edited

Achraf Talhaoui

Managing Partner Qando

Mark van Lieverloo

Mark van Lieverloo

Managing Partner Qando

Case | Besparen op Telecom en Clouduitgaven

 

Naar schatting wordt 25% van het totale IT-budget besteedt aan connectiviteit zoals mobiele telefonie, vaste telefonie, het gebruik van data middels WAN/LAN, dark-fiber, koper en andere dragers van en oplossingen voor Unified CommunicationsDit kan klein zijn met bijvoorbeeld een KPN EEN-abonnement, een internet-aansluiting, een vast nummer, hosted PBX en een paar mobiele aansluitingen. Dit kan groot zijn voor multinationals met hosting, managed WAN, managed LAN, firewall management, managed Skype, conference calling, video conferencing, (hosted) PBX-beheer, mobiele telefonie en M2M-services.

Organisaties hebben te maken met zowel technische als contractuele uitdagingen tijdens het managen van deze producten en diensten in eigen beheer of wanneer deze (in meer of mindere mate) zijn uitbesteed aan een service integrator. Wij kunnen deze uitdagingen voor u oplossen en zorgen daarmee voor een betere én goedkopere connectiviteit voor uw organisatie. 

Qando office

Aanmelden voor blogs

Onze consultants delen regelmatig hun kennis en ervaring met de inkoopgemeenschap, bijvoorbeeld via de publicaties van boeken en artikelen.

Ook delen we nieuws via onze blogs. Hiervoor kunt u zich aanmelden door uw e-mailadres hieronder in te vullen. 

Een greep uit onze klanten

DSM

NS

Isala

Belastingdienst

ProRail

CRH

Kuehne+Nagel

Sitech

NedTrain