Rob Brands 

Mijn naam is Rob Brands, 28 jaar, wonend in Geldrop en ik ben sinds december ’18 in dienst bij Qando als consultant. Ik heb een bachelor bedrijfseconomie behaald aan Avans Hogeschool in Den Bosch en heb deze opgevolgd met de master Strategic Management aan de Universiteit van Tilburg. 

Na mijn afstuderen heb ik werkervaring opgedaan als consultant bij een adviesbureau in de bouwsector, hierna heb nog een half jaar ervaring opgedaan als financieel consultant bij een detacheringsbureau.

Binnen Qando heb ik diverse opdrachten gedaan gericht op inkooptechnologie. De opdrachten lopen uiteen van een onderzoek over de toekomstbestendigheid van gebruikte tooling tot het geven van training in het gebruik van inkooptooling zoals SPM, spend management en projectmanagement. Daarnaast ben ik in de rol van inkoopanalist betrokken geweest bij de implementatie van een purchase to pay (P2P) – syteem.

Het inkoopvak is flink aan het veranderen door digitalisering en het belang ervan is steeds duidelijker geworden; ik zie het dan ook als een uitdaging om mezelf binnen deze kaders te blijven ontwikkelen op het gebied van inkooptechnologie. Bij een kleinschalig adviesbureau als Qando met gemotiveerde collega’s zit ik daarom goed op mijn plek.

Connect

[fa icon="linkedin"]
Rob Brands
Een greep uit onze klanten

DSM

NS

Isala

Belastingdienst

ProRail

CRH

Kuehne+Nagel

Sitech

NedTrain