We hebben AFAS Ordermanagement, Exact of een ander I&L systeem geïmplementeerd, en nu?

Tijdens deze sessie bespreken we samen de mogelijkheden en onmogelijkheden van ChatGPT en Power BI als aanvulling op je AFAS, Exact of andere I&L systeem. We delen een aantal klantcases en gaan in op de fase na GO-Live: optimaliseren van het nieuwe systeem.  Hieronder vind je een globaal programma van deze middag. 

 

Steeds meer zorgorganisaties in Nederland hebben de overstap naar een nieuw ERP/I&L-systeem gemaakt of staan op het punt deze te maken. Hiermee wordt de basis voor de inkoop-& logistieke processen gedigitaliseerd. Dat wil niet zeggen dat je vervolgens achterover kan leunen.

We zien dat zorgorganisaties die reeds gebruikmaken van een modern  I&L systeem nog steeds met vraagstukken en uitdagingen zitten. Niet alles wat je als inkoop en contractmanagement wil en doet kan in ondersteund worden met het I&L-systeem.  Denk aan contract- en leveranciersmanagement, het RfP-/aanbestedingsproces en bijvoorbeeld bepaalde stappen zetten op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Opdrachtgever en Inkopen (MVOI).

Niet gek dat steeds meer organisaties op zoek zijn naar mogelijkheden aanvullend op hun bestaande systeem. Men zoekt inspiratie en bijvoorbeeld ook contact met andere collega's in de zorg om op die manier te proberen efficiëntie en/of optimalisatie slagen te realiseren.

 

Desondanks merkt Qando dat zorgorganisaties worstelen om het maximale uit het systeem te halen. Of het nu gaat om het onderhouden van metadata, omgaan met backorders en alternatieven, het inrichten van inkoopkanalen of het automatiseren van bedrijfsprocessen, meer zicht op spend en overige rapportages.

Kortom, zorgorganisaties die een Inkoop en Logistiek/ERP systeem gebruiken zijn zoekende naar slimme aanvullingen, optimalisaties en best practices. Er is merkbaar behoefte aan contact met andere inkoopprofessionals in de zorg die digitalisering een warm hart toe dragen voor onderlinge kennisdeling en inspiratie op het gebied van nieuwe technologie zoals AI en ChatGPT. Hierom organiseert Qando voor deze AFAS gebruikers op donderdag 21 maart van 12.00 tot 16.00 een lunch & inspiratiesessie op het gebied van Inkoopdigitalisering

 

Na deelname aan deze inspiratiesessie zul je:

  • Inzicht hebben in optimalisatie kansen voor je I&L ná implementatie;
  • de mogelijkheden kennen van ChatGPT voor inkoopmanagers en-professionals in de zorg;
  • de voornaamste valkuilen en best practices op het gebied van Ordermanagement kennen;
  • praktijkvoorbeelden dankzij een aantal zorg klantcases  uit de eerste hand;
  • Eigen voorbeelden en ervaringen hebben kunnen delen en inspiratie op hebben gedaan van anderen;
  • Waardevolle contacten hebben om te sparren over inkoopdigitalisering in de zorg.

 


Het programma

11:30 Inloop bij Villa Oldenburg, Vught
12:00 Lunch
12:45 Introductie ronde
13:00 ChatGPT voor Inkopers in de Zorg
14:00 Leven na ERP implementatie
16:00  Borrel en netwerken

 

 

 

 

 

 

 

In de komende weken maken we steeds meer details van het programma bekend! 

 

De locatie

Qando, Villa Oldenburg

St. Michielsgestelseweg 8

5261 NA Vught

 

Met de auto: u kunt parkeren op het parkeerterrein van Qando, Villa Oldenburg of op naastgelegen de carpool parkeerplaats.

Met openbaar vervoer: uitstappen bij bushalte Koestraat (10 min lopen), Dr. Hillenlaan (7 min lopen) of bushalte Maurickplein (4 min lopen). 

 

Wij combineren onze kennis met ervaring in het proces van strategie, selectie en implementatie van P2P-software bij ziekenhuizen. Deze houden wij up-to-date door onze consultancy-opdrachten (zie onder) en ook door actief te blijven praten met ons netwerk van inkoopprofessionals werkzaam bij ziekenhuizen in Nederland. Ook meer weten? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.  

Interesse? Schrijf je hieronder in

Ervaringen deelnemers kennissessie april 2019

"Praktisch gebruik maken en vergroten van visionaire mensen binnen dit netwerk! Top event halen en brengen van inzichten van ICT specialisten en collega’s uit de zorg!"

Kees Rietman Alrijne

Kees Rietman

Hoofd Inkoop | Alrijne Zorggroep

"Onze problematieken zijn veelal hetzelfde maar de oplossingsrichting totaal anders."

Ruben Nouwens Zuyderland

Ruben Nouwens

Tactisch Inkoper | Zuyderland

Qando Kantoor Vught

Aanmelden voor blogs

Onze consultants delen regelmatig hun kennis en ervaring met de inkoopgemeenschap, bijvoorbeeld via de publicaties van boeken en artikelen.

Ook delen we nieuws via onze blogs. Hiervoor kunt u zich aanmelden door uw e-mailadres hieronder in te vullen. 

Een greep uit onze klanten

DSM

NS

Isala

Belastingdienst

ProRail

CRH

Kuehne+Nagel

Sitech

NedTrain