Food4Thought op 15 maart 2018: "Blockchain, de kansen voor inkoop"

januari 10, 2018

Blockchain is inmiddels het stadium van hype voorbij. Aan deze technologie wordt al een tijdje een grote toekomst toegedicht. Het blijft echter vaak bij het tekenen van vergezichten en potentiële toepassingen in brede zin. De concrete kansen en mogelijkheden voor het ondersteunen van inkoop en supply chainmanagement processen ontbreken nog.

Wij hebben ons tot doel gesteld om het begrip Blockchain op een begrijpelijke manier aan u uit te leggen en een concrete vertaling te doen naar uw dagelijkse inkoopvak. Dit doen wij op ons jaarlijkse Food4Thought-event, welke dit jaar op 15 maart 2018 wordt gehouden.

Qando Food4Thought Inkoopcongres.png

Tijdens een heerlijk 3-gangen Michelinster-diner bij restaurant Kasteel Heemstede (winnaar De Nationale Restaurant Week 2017) legt Blockchain-deskundige Lykle de Vries in heldere taal uit wat Blockchain is aan de hand van heldere B2B- en B2C praktijkcases. Hij volgt de Blockchain-trend al jarenlang en geeft met regelmatig presentaties op zowel universiteiten, hogescholen als bedrijfscongressen. Hij gaat u in deze besloten sessie vertellen wat Blockchain is en welke kansen en impact Blockchain heeft in de wereld van vandaag. Gezamenlijk presenteren we concrete voorbeelden voor de toepassing van Blockchain binnen het werkveld van inkoop. 

Het volledige programma en het menu kunt u op deze pagina terugvinden. Uiteraard horen we het graag als u interesse heeft om deel te nemen!

Lucel Mulder

Geschreven door Lucel Mulder

Qando | Business Development Manager