contact

Contact

Doorlopende vacature: Medior Business Consultant Procurement met 3 – 8 jaar relevante werkervaring

Vacature

Wat zoeken wij?
Zit het consultancy vak in jouw DNA? Zorg jij ervoor dat elk inkoopproject een succes wordt? Bedenk jij de creatieve oplossing voor een inkoopvraagstuk? Verzorg jij een perfecte software implementatie? Dan is de functie Medior Business Consultant Procurement echt iets voor jou!

Wij zoeken ondernemende professionals met een academisch werk- en denkniveau die het verschil willen maken en denken in kansen en mogelijkheden. Consultants die het maximale uit zichzelf en uit de omgeving halen. Kortom, jij zorgt ervoor dat het inkoopproject of de software implementatie een succes wordt!

Wat verwachten we van jou?
Je hebt je bewezen als consultant en hebt ervaring als projectleider, bij voorkeur op het gebied van (procurement) software implementaties. Als projectleider ben je in staat een project tot een goed einde te brengen. Je toont initiatief, kunt prioriteren en durft verantwoordelijkheden te nemen. Daarnaast vindt je het leuk om mee te bouwen aan een klein inkoop adviesbureau met grote ambities.

Verder herken je, je in de volgende kenmerken:
• Teamplayer
• Goed ontwikkelde sociale vaardigheden, in staat te communiceren op alle niveaus
• Je beschikt over een gezond commercieel gevoel en bent in staat dit om te zetten in opdrachten en duurzame klantrelaties

Wie zijn wij?
Qando is een jong en ambitieus inkoop adviesbureau waar we met leuke collega’s, mooie opdrachten voor onze opdrachtgevers uitvoeren. Dit doen wij met name voor grote organisaties in Nederland. Hierbij ondersteunen we deze organisaties bij het oplossen van complexe inkoopvraagstukken. Daarnaast zijn we de Nederlandse implementatie partner van Zycus, een leider in het Gartner magic Quadrant voor sourcing applications suites. Vanwege ons huidige succes zijn we nu op zoek naar goede Medior Consultants met inkoopervaring.

Wat bieden wij jou?
Qando biedt jou uitdagende opdrachten bij verschillende grote organisaties in Nederland. Hierbij werk je samen met gemotiveerde en talentvolle collega’s. Binnen deze opdrachten krijg je veel autonomie en verantwoordelijkheden. Daarbuiten krijg je de ruimte om je eigen persoonlijke ontwikkeling vorm te geven. Uiteraard bieden we een uitstekende set aan arbeidsvoorwaarden (salaris tussen €3.100- €3.900 per maand), een goed opleidingsbudget, een representatieve auto van de zaak, een MacBook Air, een iPhone en een mooie bonusregeling.

Binnen Qando heerst een informele sfeer. De lijnen zijn erg kort hierdoor kunnen zaken snel gerealiseerd worden, daarnaast krijg je de mogelijkheid mee te denken aan de vormgeving van de toekomst van Qando en de gelegenheid om hier ook aan mee te werken.

Interesse?
Stuur je CV en motivatiebrief naar info@qando.nl of solliciteer direct via http://www.qando.nl/nl/vacatures-en-opdrachten

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt zeker niet op prijs gesteld.

Labels: 

© 2014 Qando BV | All rights reserved

Hotjar