contact

Contact

Vacature: Medior Business Consultant Procurement

Wat zoeken wij?
Bij Qando werken mensen met passie voor inkoop. Wij zoeken professionals die het verschil willen maken en die denken in kansen en mogelijkheden. Consultants die het maximale uit zichzelf en uit de omgeving halen. Als consultant geef je advies en sturing op een manier die gemakkelijk geaccepteerd en geïmplementeerd wordt, zodat je bottom line resultaten oplevert. Je voelt je thuis in dynamische bedrijfskundige omgevingen, waar je creatieve oplossingen voor inkoopvraagstukken ontwerpt en implementeert. Je beschikt over een relevant netwerk en weet dit succesvol te benutten. Je hebt een academisch werk- en denkniveau.

Wat verwachten we van jou?
Je hebt kennis en ervaring op het gebied van Procurement en consultancy, bij voorkeur gecombineerd met ervaring op het gebied van inkoopsoftware en –implementaties. Je hebt klanten effectief geholpen met het opzetten dan wel optimaliseren van category en/of contract-management, met besparingsprojecten en RFI/RFP-projecten. Daarnaast ben je als projectleider in staat een project in goede banen te leiden.

Je bent analytisch sterk, een teamspeler en in staat om anderen te laten excelleren. Je beschikt over een gezond commercieel gevoel en bent in staat dit om te zetten in opdrachten en duurzame klantrelaties. Bovendien lever je een bijdrage aan het uitbouwen van Qando door onder andere het schrijven van artikelen, het geven van presentaties en het verzorgen workshops. Je hebt een positieve uitstraling, overtuigingskracht en werkt vanuit een ‘can do’ mentaliteit. Je kunt goed luisteren, hebt tact en je bent in staat je eigen aanpak en stijl aan te passen aan de situatie. Tevens beschik je over goed ontwikkelde sociale en onderhandelingsvaardigheden.

Wat wij jou bieden
Qando biedt jou zeer uitdagende opdrachten bij grote organisaties en multinationals in Nederland en soms ook internationaal. Je komt binnen bij een jong en ambitieus adviesbureau met leuke collega’s. Naast de kwaliteit van je opgeleverde resultaten en klanttevredenheid, besteden we veel aandacht aan visievorming, vakontwikkeling, productvernieuwing en persoonlijke groei. Binnen Qando is er daarnaast ook tijd voor fun, binnen een collegiale en informele cultuur. Uiteraard zijn ook de arbeidsvoorwaarden prima in orde.

Interesse?
Stuur je CV en motivatiebrief naar info@qando.nl of solliciteer direct via http://www.qando.nl/nl/vacatures-en-opdrachten
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt zeker niet op prijs gesteld.

© 2014 Qando BV | All rights reserved

Hotjar